Træning

Vi har lavet en guide til alle niveauer. Den er delt op efter 4 hovedkategorier:

  • Angrebstræning
  • Forsvarstræning
  • Målmandstræning
  • Kontratræning


Under hver kategori vil i finde forskellige underkategorier, bl.a. vil der under angrebstræning både være mulighed for at vælge øvelser med fokus på teknik eller vurdering, samtidigt vil det i kontra være muligt at være første bølge, anden bølge under målmandstræning være muligt at vælge træningsøvelser indenfor udfald, positionering, selvtræning og træning med skytter.

Fysisk træning er delt op i flere kategorier, hovedkategorien er delt op efter kropsdel, så du kan vælge netop den kropsdel du vil have fokus på i træningen, samtidigt er der under hver af de andre 3 hovedkategorier mulighed for at vælge fysisk træning, her vil i finde øvelser, som vi finder særligt egnede til den kategori af træning, dette kan f.eks. være specielle skulderøvelser til skudtræning.

Denne side er skabt af trænere for trænere, men vi får ligesom jer hele tiden nye idéer, så hvis jeres yndlingsøvelse ikke er at finde i vores oversigt, må i meget gerne skrive til vores redaktion så vi kan få tilføjet dem hurtigst muligt.